PVC in ALU Vrata


Nakup novih vrat je za vsakogar zelo pomembna odločitev. Prav od kakovosti PVC in ALU vrat je v veliki meri odvisna kakovost in udobnost bivanja v hiši ali stanovanju.

Dovolite, da vam predstavimo najboljše rešitve, ko kupujete pvc okna ali vrata.

Za PVC in ALU vrata vam nudimo tudi montažo in dodatna dela pri adaptacijah (demontaža, odvoz, popravilo špalet).

PREDNOSTI VRAT MKING

Odporni proti UV žarkom, škodljivim kemičnim, mehanskim in vremenskimi vplivi.

Vzdrževanje skoraj da ni potrebno.

Pestra izbira barv.

Odlična karakteristika toplotne izolativnosti, ki lahko z ustrezno zasteklitvijo dosežete večji prihranek energije glede na klasična okna.

Okna so opremljena z visokokakovostnim varnostnim okovjem, ki omogoča brezhibno zapiranje in odpiranje ter varnost.

Okna so energetsko varčna in ustrezajo vsem zahtevam eko sklada .

PVC vrata


Prednost izdelave PVC vrat je v samem materialu. PVC vrata in stavbno pohištvo so narejena iz umetnega materiala, kateri se enakomerno razteza po celotni površini tesnil, kar zagotavlja dobro izolacijo. Materiali so UV obstojni in sčasoma ne izgubija barve ali rumenijo. Dodatnega vzdrževanja in barvanja PVC vrata in ostalo stavbno pohištvo ne potrebujejo, tako da lahko brezskrbno uživate v drugih stvareh


ALU vrata


Nova generacija aluminijastih oken in vrat združuje arhitekturne in oblikovalske vidike s funkcionalnimi prednostmi konstrukcije. Visoka toplotna izolativnost in nizke gradbene globine profilov ponujajjo obsežen oblikovalni prostor. Neopazno montirano okovje se lahko upravlja ročno ali avtomatsko. Aluminijasta okna danes s pomočjo izolativnih PVC vstavkov dosegajo toplotno izolativnost primerljivo ostalim materialom za izdelavo stavbnega pohištva, kar predstavlja nove dimenzije na področju varčevanja z energijo.

Tako ima npr. serija aluminijastega profila SCHUCO AWS 75.SI koeficient prehoda topline skozi profil Uf=1,4W/m2K, kar se lahko meri s PVC 5-komornimi profili ter je primerna za vgradnjo v nizkoenergetske objekte.

Vrhunska kvaliteta


Odpri galerijo

Poslovni partnerji

Trdno sodelovanje se odraža v vrhunski kvalititi končnega izdelka

Začnimo skupaj


Kontaktirajte nas